Drugi tek zDravo

Aquasystems je v nedeljo 10. v čudoviti naravi neposredno med Dravo in hidroenergetskim kanalom s startom in ciljem na Centralni čistilni napravi Maribor, organiziral tekaško- rekreativna prireditev Tečem zDravo 2.

Dogodka se je udeležilo več kot 800 tekačev vseh starosti in telesne pripravljenosti se je pomerilo na 5- in 10-kilometrski trasi. Aquasystems si je z organizacijo prireditve prizadeva poudariti sožitje našega mesta in okoliških občin z reko ter zdrav način življenja in spoštljiv odnos do narave.

Že drugo leto zapored se je Na dogodek odlično odzvala lokalne skupnosti, društev, šol in podjetij, ki ocenjujejo, da prireditev dobiva osrednje mesto v lokalnem prostoru.

V podjetju so zapisali, da z lokalno skupnostjo vzdržujejo dolgoročno partnerstvo in vsako leto v okviru omenjene prireditve eni izmed občin ali institucij v prispevnem območju CČN Maribor podarijo defibrilator. Letos so ga namenili občine Duplek, kjer ga je prevzel podžupan David Kumer. Glavni prejemnik letošnje donacije na prireditvi Tečem zDravo je bil Center za sluh in govor Maribor, ki je osrednja ustanova na področju severovzhodne Slovenije, ki obravnava gluhe in naglušne otroke. Na dogodku so tudi zbirali prostovoljne prispevei, zbrali so 750 Eur, podjetje Aquasystems je dodalo razliko do skupnega zastavljenega zneska 2.000 Eur. Sredstva so bila namenjena za Center za sluh in govor Maribor, s sredstvi so na svojem zemljišču postavil gibalnico na prostem.

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene tako, da "omogočajo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali kliknite spodaj »Sprejmi«, potem s tem soglašate.

Zapri