Obnovljena dvorana za tenis v Mariboru

Maribor je končno dočakal obnovo dvorane za tenis. Teniški klub Branik ima odslej obnovljeno dvorano, ki je bila že dalj časa nujno potrebna večjih vlaganj. Predstavlja veliko pridobitev za mariborski tenis in šport nasploh, saj je se na investicijo čakalo precej časa, saj se že trideset let ni vlagalo veliko v projekte na tem področju infrastrukture.

Dvorana je stara že 35 let in je bila prva teniška dvorana, namenjena samo tenisu v tedanji Jugoslaviji. Sedaj je dvorana obnovljena, ogrevana, izolirana, ima tudi rekuperacijo, kar pomeni, da bo uporabna tudi v poletnem času, saj se bo dovajal sveži zrak. Obisk dvorane je v velikem porastu, saj ima veliko zasedenost, kar kaže na povečanje popularnosti tenisa.

Obnova je bila tudi financirana s stani Mestne občine Maribor, Fundacije za šport in Zveze mariborskih športnih društev Branik ter Teniškega kluba Branik. Skupna vrednost obnnove je bila med 200 do 250 tisoč evrov.

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene tako, da "omogočajo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali kliknite spodaj »Sprejmi«, potem s tem soglašate.

Zapri