Kolesarski šov v centru Maribora

Kolesarski šov je bil organiziran na Tyrševi in Slovenski ulici, ki je bil uvodna prireditev za svetovni pokal v gorskem kolesarstvu na Mariborskem Pohorju.

V Maribor so pripotovali že skoraj vsi tekmovalci World Cup, ter si ogledali progo peš. V petek in soboto jih nato čakajo treningi in kvalifikacije, v nedeljo pa bodo vse oči uprte v finale, ki se po slabih 10ih letih ponovno vračajo v Maribor.

Podelili so štartne številke v središču mesta, s čimer se je uradno že začel svetovni pokal v gorskem kolesarstvu v disciplini spust. Deset najbolje uvrščenih moških na UCI lestvici v disciplini spust in pet najboljših žensk je prevzelo svoje štartne številke, s katerimi bodo ob koncu tedna tekmovali na World Cup progi v Bike Parku Pohorje.

Obiskovalce dogodka v centru mesta pa je najbolj pritegnil šov na mestni ulici, za katerim so se obračale številne radovedne glave.

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene tako, da "omogočajo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali kliknite spodaj »Sprejmi«, potem s tem soglašate.

Zapri