Brezplačne vadbe v mestu

Dogodek je organiziral BODIFIT®, ki je organizacija s skoraj 20 letih zrasla v največjo organizacijo v Sloveniji in mednarodno priznano na področju fitnesa, vodenih vadb, pilatesa in gibanja. Organizirali so največji fitnes dogodka na naših tleh – EUROFIT® FEST, ki se dogaja vsako leto v Medvodah. Tokrat pa so se z namenom promocije zdravega načina življenja odločili pripraviti dogodek, namenjen širšim množicam, zato so ga locirali na osrednji mariborski trg – Trg Leona Štuklja. BODIFIT® Švic fest bodo 4 ure aktualnih vodenih vadb, ki bodo popolnoma brezplačne, izvajali pa jih bodo mednarodno priznani strokovnjaki iz Slovenije, Hrvaške in Avstrije.

Organizatorji pripravljajo 4 različne vadbe, ki se bodo 27. septembra odvile na Trgu Leona Štuklja med 16.30 in 20.30 uro. Gre za vodene vadbe, ki so trenutno v trendu v fitnes industriji, vodili jih bodo pa BODIFIT strokovnjaki in gosta iz Hrvaške in Avstrije.

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene tako, da "omogočajo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali kliknite spodaj »Sprejmi«, potem s tem soglašate.

Zapri