Mini olimpijada v Mariboru

V dvorani Lukna je potekala branikova mini olimpijada, ki je potekala v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije. Povabljenih je bilo 12 društev zveze Branika in dve ekipi, ki nista članici Branika. Skuppaj so izbrali 200 nadebudnih športnikov, katerih cilj je nastop na olimpijskih igrah. Mini olimpijada je pomembna tudi zato, da se otroci spoznajo različne športe ter da se podružijo.

Dogodek predstavlja pomembno preizkušnjo za bodoče profesionalne športnike, ki je pa že veliko časa ni bilo v Mariboru. ZMŠD Branik je že leta 1929 organiziral prvo mini olimpijado: “Sedaj mislim, da ne bomo čakali 89 let, ampak da bomo nadaljevali že naslednje leto. Leta 2020 pa praznujemo 120 let delovanje zveze, takrat pa bomo naredili mega dogodek.”

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene tako, da "omogočajo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali kliknite spodaj »Sprejmi«, potem s tem soglašate.

Zapri