Mladina prihaja v Ljudski vrt

Dan odprtih vrat v Ljudskem vrtu, od četrtka do nedelje bo namenjen športni vadbi širokemu krogu otrok, mladine in odraslih. Dogodek organizira Zveza mariborskih športnih društev Branik z društvi članicami, Športnimi objekti Maribor in pridruženimi organizacijami. Organizatorji bodo udeležencem omogočili, da v športnem kompleksu Ljudski vrt preizkušali različne oblike športne vadbe, ki jih bodo pripravili izkušeni trenerji in vaditelji.

Organizatorji predvidevajo, da se bo dogodka udeležilo predvidoma 1.500 otrok, učencev, dijakov in njihovih staršev iz vseh enot vrtca Ivana Glinška Maribor, OŠ Prežihovega Voranca ter okoliških srednjih šol. Pričakujejo tudi 500 občanov Maribora, ki se bodo udeležili v lastni režiji.

Dogodek je namenjen za predstavitev športnih programov za poletje 2019 in novo šolsko letu 2019/2020 ter promociji športnega kompleksa Ljudski vrt in povabilo ljudem k uporabi športnih površin v Ljudskem vrtu. V okviru dogodka se bo izvedel tudi projekt Mini Olimpijada Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez, več na povezavi TUKAJ.

PROGRAM DOGODKA:

ČETRTEK, 23.5.2019 Srednje šole – samostojna športna vadba

PETEK, 24.5.2019 Enota vrtca Ivana Glinška Maribor

SOBOTA, 25.5.2019 OŠ Prežihovega Voranca

V soboto bo ob 10. uri svečana otvoritev dogodka z Olimpijskim protokolom – zastave in olimpijska bakla.

NEDELJA 26.5. 2019 Splošna populacija

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene tako, da "omogočajo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali kliknite spodaj »Sprejmi«, potem s tem soglašate.

Zapri