Urbani gladiatorji prihajajo v Maribor

Športni dogodek Urbani gladiator je potekal v sklopu Maribor Sport Festa, na treh različno dolgih trasah v dolžinah od 8 do 15 kilometrov, start in cilj pa sta bila na Grajskem trgu.

Urbani gladiator je ekipni izziv, ki je namenjen teambuildingu in druženju. Organiziran je za vse starostne skupine vseh stopenj pripravljenosti. Udeleženci na različno dolgih trasah premagujejo raznolike ovire.

Na letošnjem Urbanem gladiatorju je bilo prijavljenih kar 42 skupin, ki so se soočili z najrazličnejšimi športnimi izzivi, med katere sodijo plezanje preko stene, hoja po gumah, drča velikanka, vlečenje in prevračanje gum, hoja po “štengah”, plazenje pod električnim pastirjem, puzanje po blatu, nošenje bremen, vlečenje bremen, preskok ognja, jadranje oz. veslanje, metanje sulic, preskok ovir.

Kazen za nedokončano izvedbo ovir so bile tudi predvidene kazni. Vojaške poskoke ali svetovno znane burpije  je bilo potrebno izvesti vsem tistim, ki ovir niso želeli ali niso zmogli premagati. Ženskam so dali na voljo tudi sklece.

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene tako, da "omogočajo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali kliknite spodaj »Sprejmi«, potem s tem soglašate.

Zapri