16. dogodek ZZrolano mesto

16. junija bo v Mariboru potekala že šestnajsta športno rekreativna prireditev ZZrolano mesto.

Organizator Zdrava zabava pripravlja športno rekreativne prireditve ZZrolano mesto, ki je brezplačena. Lansko leto se je po mariborskih ulicah s takšnimi in drugačnimi koleščki podalo 700 udeležencev.

Zdrava zabava  že od leta 2002 pripravlja ZZrolano mesto, ki je v vsem tem času iz prvotno študentskega dogodka prerasel v rekreativni dogodek, ki omogoča edinstveno priložnost – rolati / rolkati / kolesariti / kotalkati se tam, kjer sicer vozijo avtomobili.  Dogodek poteka tako, da udeleženci rolajo za tovornjakom, na katerem DJ vrti glasbo in skrbi za dobro vzdušje, za varnost pa poskrbijo policisti, ki skrbijo za pomične zapore prometa ter spremstvo reševalnega vozila.

Lokacija dogodka ostaja enaka kot lansko leto – start in cilj parade bo na Trgu svobode v Mariboru. Proga letošnjega ZZrolanega mesta je enaka že nekaj let in je dolga približno 12 kilometrov. Rolali bomo bo naslednjih ulicah:  Trg svobode – Prešernova – Razlagova – Krekova – Strossmayerjeva – Mladinska ulica – Vrbanska – Turnerjeva – Gosposvetska  -Strossmayerjeva – Koroška – Glavni trg (krožišče)- Glavni most – Trg revolucije – Pobreška –  Čufarjeva – Zrkovska – Ulica Veljka Vlahoviča – Čufarjeva – Zrkovska – Pobreška – dvoetažni most –  Oreško nabrežje –  Ulica Kneza Koclja – Mlinska ulica (krožišče) – Partizanska – Trg svobode.

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene tako, da "omogočajo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali kliknite spodaj »Sprejmi«, potem s tem soglašate.

Zapri