Danes je Pohorje postalo prizorišče atraktivne tekaške prireditve BraveRun

Danes je na Pohorju potekal Tek pogumnih oziroma prireditve BraveRun, ki se je pričela ob 12. uri.

Dogodek je organiziran že 7. leto zapored, kjer Pohorje postane prizorišče atraktivne tekaške prireditve BraveRun oziroma Tek pogumnih, ki se je začel pri Spodnji postaji Vzpenjače.

Predstavlja zanimivo tekaško preizkušnjo. S štartom in ciljem pri spodnji postaji vzpenjače se sklene 3-kilometrska proga in 5-kilometrska proga zavije en del po Čopki in potem v gozd.

Pod Pohorjem je speljana proga z ovirami, ki tekmovalcev zagotovo ni pustila ravnodušnih. Premagati so morali vodo, ogenj, blato, jame, vrvi, bremena, lovljenje ravnotežja, višinsko razliko in mnoga druga.

Organizator je namenil dogodek osebnemu razvoju obiskovalcev, kjer zberejo pogum, da pretečejo, preplazijo, prenesejo, preplezajo, preskočijo in prebrodijo vse ovire, ki jih BRAVE RUN ponuja.

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene tako, da "omogočajo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali kliknite spodaj »Sprejmi«, potem s tem soglašate.

Zapri