Novi Trening plac s humanitarno noto

1. septembra, se je odprl »Trening plac« v Mariboru, kjer obiskovalcem ponujajo različne Les mills treninge. Trening plac se je odločil, da bo v sodelovanju s humanitarnim društvom Vesele nogice zbiral prostovoljne prispevke za otroke, ki jim je gibanje oteženo ali onemogočeno.

Dogodek bo ob prihajajočem svetovnem dnevu cerebralne paralize, ki ga obeležujemo 6. oktobra, dan prej bodo pripravili maraton skupinskih vadb.

Dogodek bo organiziran tako, da vsak, ki bo prispeval za te otroke, sodeloval v žrebanju za mesečno karto neomejene skupinske vadbe.

Za vse, ki se maratonskih skupinskih vadb ne morete udeležiti, lahko vseeno pomagate. Delovanje društva Vesele nogice lahko podprete s poslanim SMS sporočilom s ključno besedo NOGICE ali NOGICE5 in prispevali boste 1 EUR oziroma 5 EUR z namenom pomagati otrokom s posebnimi potrebami do lepše prihodnosti.

Vse vadbe bodo organizirane 5. oktobra, potekale bodo po naslednjem urniku:

BODYCOMBAT 11:00

BODYPUMP 12:15

GRIT 13:30

BODYATTACK 14:15

CX WORX 15:30

BODYBALANCE 16:15

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene tako, da "omogočajo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali kliknite spodaj »Sprejmi«, potem s tem soglašate.

Zapri