Promocijski dogodek projekta »Izobraževalni laboratorij«

4.12.2019 je potekal promocijski dogodek projekta »Izobraževalni laboratorij« v Mariboru. Projekt je bil predstavljen na konferenci ženske podjetnosti, ki jo je organizirala Štajerska gospodarska zbornica.

Projekt je bil izveden v sklopu Erasmus+ Šport projektov ter je namenjen prostovoljcem, vodjem in osebju neprofitnih športnih organizacij. Cilj projekta je povečati zmogljivosti partnerskih organizacij pri upravljanju športnih združenj in klubov s spodbujanjem sodelovanja in razvoja mreže med partnerskimi organizacijami.

Poudarek je bil namenjen organiziranju neformalnega izobraževanja ciljnih skupin o delovanju na ravni EU, ki je ključnega pomena za uspešno izvedbo meddržavnih projektov. Projekt je pripomogel tudi k izboljšanju kompetenc športnih organizacij, kot so: izmenjava dobrih praks pri upravljanju športnih organizacij; kako uporabljati brezplačna spletna orodja; kako razvijati tržne dejavnosti, kakšne priložnosti ponuja EU s sofinanciranjem različnih programov.

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene tako, da "omogočajo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali kliknite spodaj »Sprejmi«, potem s tem soglašate.

Zapri