Športni dogodek projekta »Šport in dialog proti nasilju in diskriminaciji«

3.12.2019 je potekal športni dogodek projekta ” Šport in dialog proti nasilju in diskriminaciji ” v Mariboru, ki ga je organiziranl Zavod TREND-PRIMA v sodelovanju z OŠ Gustava Šiliha Maribor.

V projektu sodelujejo štirje partnerji: koordinator Se Poate iz Romunije, Margherita Sport e Vita iz Italije, Zavod TREND-PRIMA Maribor in Club Padel Lleida iz Španije. V Mariboru so otroci preizkusili različne zanimive igre in športe.

Predstavnik zavoda TREND-PRIMA Simon Wltavsky nam je povedal, da so s športnim dogodkom želeli povečati športno aktivnost otrok in jih navdušili nad športnimi aktivnostmi.

»Naš projekt je namenjen povečati raven športne aktivnosti otrok, podpreti odprti dialog, vključevanje, strpnost in pošteno igro v športu. Spodbujati športne dejavnosti za večjo socialno vključenost, enakost spolov, strpnost, mednarodno sodelovanje ter predvsem povečanje možnosti mladih za sodelovanje v različnih športnih aktivnostih.«

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene tako, da "omogočajo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali kliknite spodaj »Sprejmi«, potem s tem soglašate.

Zapri